Egri esküvő - Cikkek, érdekességek

Köszöntő beszédek esküvőre

Szeretnél beszédet az esküvődön, ami különleges, egyedi? Olyan beszédet, melyet még nem hallott a násznép?

Különleges, személyre szabott, egyedi köszöntők, megszövegezése professzionális beszédíró által.

Bővebben: Köszöntő beszédek esküvőre

   

Hosszútávú időjárás előrejelzés segítheti az esküvők tervezését

Sokszor gondot jelent az esküvők tervezésénél, az időpont kiválasztása, hiszen egy esős nap elronthatja a nagy napot. Az időpont megválasztásban segít az Esotanc.hu oldal hosszútávú csapadék előrejelzése, amely megadja a csapadék valószínűségét a kiválasztott időpontra. Így kiválasztható a legkedvezőbb időpont.

A hosszútávú csapadék előrejelzés célja, hogy lehetővé tegye időben távoli események minél jobb időzítését az időjárás szempontjából.

Bővebben: Hosszútávú időjárás előrejelzés segítheti az esküvők tervezését

   

Tincses szempilla, soros szempilla vagy szempilla-hosszabbítás?

Előtte és utánaMindannyian hallottunk már a szálankénti, 3D-s műszempilláról és a szempilla-hosszabbításról. Tulajdonképpen mind ugyanazt a technikát, eljárást jelenti: szálanként egyesével történő pillaragasztás. A különbség az anyagok minőségében, az elkészítő képzettségében rejlik.

A piac nagyon telített, a vendég nehezen tud különbséget tenni, melyiket érdemes választani. Mégis érdemes utánajárni, kire bízzuk szempilláinkat, mert a nem megfelelő minőségű anyaggal végzett szolgáltatás gyakran nem várt következményeket okozhat.

Kovács Bernadett vagyok, mester szempilla-stylist, kozmetikus.

Olvasd el a cikket, hogy Te is könnyebben tudj választani!

Bővebben: Tincses szempilla, soros szempilla vagy szempilla-hosszabbítás?

   

Koszorús lány szerepe az esküvőn

Koszorúslányok

A menyasszonyi ruha természetes főszerepet kap az esküvő napján, de a koszorúslányok csinos és elegáns megjelenése is nagyon fontos. Ezért koszorúslányoknak is megfelelő ruhában, alkalomhoz illően szükséges megjelenni.

Talán a legfontosabb a ruha színe, annak harmonizálnia kell a menyasszonyi csokorral, magával a menyasszonyi ruhával, mind anyagát, mind a fazonját tekintve is. Ezért célszerű a menyasszonynak a koszorúslányokkal együtt kiválasztani a ruhákat, a legjobb ha ezt egy helyen teszik, a legtöbb szalon kedvezményt is biztosít ilyen esetben.

Bővebben: Koszorús lány szerepe az esküvőn

   

Egri esküvői kiállítás és vásár

Esküvői kiállítás Egerben 2010-benImmáron ötödik alkalommal  2011. február 5-én várja az esküvői kiállítás és vásár Heves megyében is az érdeklődőket, esküvőre készülő Párokat, örömszülőket. Az évről évre növekvő létszámú kiállító szükségessé tette, hogy új helyszínre, az Agria Parkba költözzön a kiállítás. Az esküvői szakma helyi képviselői mellett az ország több pontjáról, Budapesttől Esztergomig, Debrecentől Miskolcig érkeznek a kiállítók.

Bővebben: Egri esküvői kiállítás és vásár

   

Fehér zúzmarás mámor - ilyen egy igazi téli esküvő

Ha egy pici odafigyeléssel válogatjuk össze a „hozzávalókat”, egy igazán különleges esküvőt tudhatunk magunkénak. De most koncentráljunk csak a dekorációra.
Téli esküvői dekoráció

Bővebben: Fehér zúzmarás mámor - ilyen egy igazi téli esküvő

   

Esküvő a két család egyesülése is

Esküvői csoportkép

Az esküvő megtervezése nem feszültségmentes időszak.Sok fiatal pár ekkor éli át közös életük első igazi válságát. Elvárások, vágyak ütközhetnek, értékrendek csaphatnak össze, ami bizony komoly konfliktusokat generálhat

Bővebben: Esküvő a két család egyesülése is

   

Esküvői kozmetika - felkészülés menetrend szerint

A közvélekedés szerint minden nő az esküvője napján a legszebb. Persze-persze, de azért ez sem megy magától. Miben lehet a segítségünkre egy kozmetikus? Készítsünk menetrendet!
Esküvői kozmetika

 

 

Bővebben: Esküvői kozmetika - felkészülés menetrend szerint

   

Esküvői bevonuló zene - Jennifer Hudson, Love you I do

esküvői bevonuló zene Ki az, az amerikai énekes- és színésznő, aki első filmszerepéért, amelyre közel 800 jelentkező közül választották ki, Oscar és Golden Globe díjat kapott? És aki 2008-as debütáló albumával rögtön besöpörte a Grammy-t is? Naná, hogy Jennifer Hudson.

Bővebben: Esküvői bevonuló zene - Jennifer Hudson, Love you I do