Álom Szalon - Esküvői Ruhaszalon


Cím: Eger, Szénáskert u. 1.
Tel: +36 20 96 59 506
Álom Szalon Esküvői Ruhaszalon Eger

Álom Szalon Eküvői Ruhaszalon Eger

Kedves menyasszony!

La Sposa, Atelier Diagonal, Colet és Jolies márkák csodálatos ruhakölteményei, valamint saját készítésű ruháink közül választhatod ki az egyéniségedhez leginkább illő ruhát. Elérhető árakon, mindig megújuló akciókkal és kedvezményekkel várunk.

Válaszd a Stílust és a Minőséget!

Az Álom Szalonban található meg a spanyol La Sposa menyasszonyi ruháinak legnagyobb és legszínesebb választéka Heves megyében. A kifinomult, elegáns és végtelenül nőies vonalvezetésű ruhák maguk jelentik a szalon mottóját: Stílus és Minőség.

Azok számára, akik a spanyol tervezők ruháinak szerelmesei, 2012-es évtől újabb kollekcióval is szolgálunk. A neve: Atelier Diagonal, mely árfekvését tekintve valamivel visszafogottabb, ám kivitelezésében ugyanúgy magas minőséget garantál, mint piacvezető társa. Egy teljesen új vonalat jelentenek 2012-től további új márkáink, a Nicole Fashion Group által fémjelzett Colet és Jolies.

Az olasz modellek ünneplik a nőiességet és eleganciát, mindeközben frissességgel, játékossággal könnyedén ötvözik a klasszikus esküvői romantikát, a modern és trendet diktáló szabásvonalakkal. Szalonunkban természetesen továbbra is elérhetők saját készítésű ruháink. Így kívánunk hozzájárulni, hogy a hölgyek életének egyik legszebb napja valóban álomszép legyen.

Mivel szeretnénk maximális figyelmünket a menyasszonynak szentelni, és a ruhapróbák alkalmával közvetlen, bensőséges és családias hangulatot teremteni, szükséges az időpont egyeztetés. A megfelelő színvonalú kiszolgálás épp olyan fontos számunkra, mint a szalonunk által kínált ruhák, kiegészítők, ékszerek, cipők és egyéb termékek minősége.

Kapcsolattartó: Fehér Petra, szalonvezető

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban