Mithos Esküvői Ruhaszalon

 


Cím: Eger, Rózsa Károly u. 5.
Tel.: 36/700-650
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.mithos.hu
Mithos esküvői ruhaszalon

Mithos menyasszonyi ruha

A MITHOS Esküvői Ruhaszalon immár több mint 10 éve áll szolgálatotokra rendkívül széles ruha és kiegészítő választékával. Kínálatunkban egyaránt  megtalálható az egyszerű szabású, a klasszikus és a modern vonalat képviselő menyasszonyi ruhák,  koszorúslány ruhák - már 2 éves kortól felnőtt méretig, menyecske ruhák és elsőáldozó ruhák  is.

A kollekciban lévő menyasszonyi ruhákon kívül természetesen egyéni ötletekre is nyitottak vagyunk, méretre készítünk báli és alkalmi ruhákat, népviseleteket tájegységnek megfelelően, valamint versenytánc ruhákat gyermek és felnőtt méretben egyaránt.


Esküvői ruháink a MITHOS exkluzív, egyedi tervezésű modelljeiből, valamint európai és hazai készítők magas minőségű kollekcióiból kerülnek ki. Üzleteinkben a nagy ruha választék lehetővé teszi, hogy áraink mindenki számára elérhetőek legyenek. Több ruhán színes hímzés illetve rátétek találhatóak meg, melyhez a hozzá illő koszorúslány ruhák igen nagy népszerűségnek örvendenek. Készséggel megvalósítjuk különleges elképzeléseiket is, méretre készítést eladásra és kölcsönzésre is vállalunk.